Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile’ın 7’nci Sezonu Başladı!

PUBG Mobile'ın yeni sezonu başladı.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncuya sahip olan PUBG Mobile şu sıralar yeni sezonu ile oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Merakla beklenen 7’nci sezon hem Android hem de İOS platformlarına aynı anda gelen güncelleme ile oyuna dahil edildi. Yeni sezon dün geceden bu yana oynanmaya başladı.

PUBG Mobile’ın 7’nci Sezonu Başladı 2

Tencent ve BlueHole iş birliği ile geliştirilmeye devam edilen PUBG Mobile her geçen gün kitlesini artırmaya devam ediyor. 6 sezondur oyunculara birbirinden farklı rekabet dolu maçlar sunan yapım, 7’nci sezonda heyecanı ikiye katlayacak. Bilmeyenler için hemen belirtelim 7’nci sezon oyun içerisine gelen güncelleme ile başladı. Yani yeni güncelleme App Store ve Play Store üzerinden indirilmiyor. Oyuna giriş yapan kullanıcılar anında güncelleme ekranı ile karşılaşacaklar.

Güncelleme hem Android hem de İOS platformunda ortalama 240 MB olarak duyuruldu. Yeni sezon ile oyunculara yeni bir silah olan Akrep sunuldu. 9mm mermi ateşleyen Akrep, otomadik modda çalışan makineli bir tabanca olarak karşımıza çıktı. Bilindiği üzere oyunun sunucularında sık sık donmalar ve çeşitli sorunlar meydana geliyordu. Geliştirici ekip Ortadoğu bölgesinde oynayan oyuncular için yeni bir sunucu açarak daha iyi bir oynanış sunuyor.

Yeni sezon ile birlikte oyuna kolay görev lisansı, karakter sakalı ve paraşüt izleri geldi.

Son olarak güncelleme oyun içerisindeki kesintileri azalmak için ses ayarlamaları yaptı ve abonelik özellikleri üzerinde çeşitli düzenlemeler yapıldı. Dükkana da yeni kategoriler eklendi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.