Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile’a Sanhok Haritası Geldi!

PUBG Mobile'a yeni harita ve silahlar geldi.

Dünyanın en popüler battle royale oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds günlük 20 milyon oyuncu tarafından oynanıyor.

PUBG Mobile’a Sanhok Haritası Geldi 2

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un mobile sürümüne bu sabah sunulan güncelleme ile oyun içerisine yeni içerikler geldi. Oyuncuların yüzünü güldürecek olan güncelleme ile bilgisayar platformunda çok beğenilen Sanhok haritası ilk kez mobil platform oyuncularına sunuluyor. Değişken arazili, yoğun ormanlardan oluşan Sanhok haritası mobile platformdaki rekabeti iki katına çıkarıyor.

Günlük 20 milyon oyuncu tarafından oynanan PUBG Mobile dünyanın dört bir yanından aksiyon severleri karşı karşıya getiriyor. Japonya, Kore ve Çin hariç günlük 20 milyon oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım bu sabah ki güncellemesi ile de oyuncuların isteklerini yerine getirmiş olacak. Oyunda 2. Sezonda yani önceki 14 haftalık süreçte 200 ülkeden 130 milyon farklı ve gerçek zamanlı oyuncu PUBG Mobile’ı 864.425.575 kez oynadı.

Güncelleme ile mobil platform oyuncularına yeni silahlar ve taşıtlar da sunuldu. Oyunculara işaret fişeği, QBZ, Muscle sınıfı otomobil ve kurşun geçirmez UAZ gibi yeni silah ve taşıtlar sunuluyor. Buna ek olarak sohbet sistemi, klan sıralamaları ve arkadaş listesi gibi menülerde de çok sayıda iyileştirmeler yapıldı.

Hilelere karşı da önlem alan geliştirici ekip hile eklentilerine karşı gelişmiş tanıma sistemi ve izleyici modunu da oyunculara sundu.

Celebrate PUBG MOBILE 20 Million DAU!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.