Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile Oyun Sonu Taktikleri

PUBG Mobile isimli oyunda sonlarda kaldığınız zaman uygulamanız gereken taktikleri öğreneceksiniz.

PUBG Mobile isimli oyun için başlangıç rehberi olur da oyun sonu rehberi olmaz mı? Bal gibi de olur. Başlangıç rehberlerinde oyuna başlar başlamaz neler yapılması gerekir hep onlardan bahsedilir. Ama bu oyun sadece başlangıçtan ibaret değil tabi ki. Önemli bir durumda bulunuyor. Buda oyunun son anları. Her şey iyi güzel giderken bir bakmışsınız ilk 10’a girmişsiniz. Yani son 10 kişi içindesiniz. İşte bu durumda taktik değiştirmenizin zamanı gelmiş demektir.

PUBG Mobile oyun sonu taktikleri ile bu gibi durumlarda neler yapmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Biraz önce de dediğim gibi bu durumlarda daha dikkatli olmalı ve strateji değiştirmelisiniz. Çünkü sona kalan kişilerde başarılı ve yetenekli kişiler olacaktır. Ha tabi pusa pusa çatışmalardan kaça kaça sona kalanlarda oluyor ama onlar zaten ilk çatışmada far görmüş tavşan gibi kaldıkları için onları buraya dahil etmiyorum. Hazırsanız konumuza geçelim.

pubg mobile oyun sonu taktikleri 2

PUBG Mobile Oyun Sonu Taktikleri

Öncelikle şu konu hakkında biraz yorum yapalım. PUBG Mobile isimli oyunda son 10 kişi arasında yer almak ne demektir? Öncelikle bu 10 kişinin iyi olduğu gerçeğini bize verir. İkincisi bu oyuncuların hepsinin zırhlı ve tam silahlı olduğu anlamına gelir. Üçüncüsü ise, artık alanın iyice daraldığı anlamına gelir. Bunları bildiğimize göre, bu duruma özel bir strateji oluşturmak gerekir. İşte bizlerde sizler için bu taktikleri konumuzda hazırladık. Gelin başlayalım.

Harita

Öncelikle haritayı iyi bilmek ve sürekli takip etmek gerekiyor. Bu oyunun başında da sonunda da geçerli. Alan iyice daraldığı için her an çatışma ihtimalinin olması bir gerçek. Tabi bir de bu durumlarda oyuncular çokça pusabiliyor. Her an bir pusucu tarafından da öldürülebilirsiniz. Bu yüzden bu noktada agresif bir oyun değilde savunma odaklı bir oyun tarzını benimsemeniz gerekiyor. Yani savunma modunda ve gözünüz haritada olmalı. Sesleri dinlemeli ve neler olup bittiğini anlamaya çalışmalısınız.

Bu durumda arkanızı her zaman sağlama almanız gerekir. Yani acaba arkadan biri gelir mi düşüncesi kafanızda olmamalı. Bu yüzden çemberin kenarlarında durmalısınız. Yani sınırlarda köşelerde posizyon almalısınız. Ayrıca yüksek bir yer olursa sizin için daha iyi olacaktır. Düz yerlerde pozisyon almayın. Yüksek yerlerde her zaman sizin için avantajlı olacaktır. Siz yukarıda ayağa kalkmadan ateş edebilirsiniz fakat aşağıda ki biri ayağa kalkmadan ateş edemez. Anladınız değil mi?

Oyun Tarzı

Bu durumlarda oyun tarzımız sessizlik ve gizlilik odaklı olmalı. Düşmanına her an saldırmaya hazır rambo gibi olmalısınız. Sakın oyunun son anlarında koşayım demeyin. Ağır hareketler edin. Koşmak, düşmanların sizi duymasını sağlar ve yeriniz belli olur. Her zaman siper alabileceğiniz bir yerlerde olun. Kendinizi güvene alın.

Bir düşmanı gördünüz diyelim. Eğer onu kesin indirebilecekseniz ateş edin. Diğer durumda bu kesin değilse ateş etmeyin. Olduğunuz yerde sessiz kalmaya devam edin. Onu takip edin ve nerelere geçiyor bilin. Oyunun sonlarında agresif olan değil sakin ve zeki olanlar kazanır. Birde şunu da söylemek istiyorum. Baktınız birileri çatışmaya başladı. Çatışma anında çoğu kişi başka şeylere odaklanamaz. Sizde sinsice birinin arkasında doğru gidip onu indirebilirsiniz.

Silah ve malzeme toplamayı bu durumda unutmalısınız. Envanter doldurma işi çoktan bitti. Eğer bu durumda loot yaparsanız direkt ölürsünüz bunu size baştan söyleyeyim. Tamamen çatışmaya hazır bir şekilde beklemelisiniz. Ayrıca sağlık ve enerji veren malzemeleri de hemen tüketmeyiniz.

Pusu Kurmak

Eğer ben pusmam diyorsanız o zaman koşmadan ve çömelerek çember sınırlarında ilerleyebilir ve pusanları avlayabilirsiniz. Fakat bu çok ama çok riskli bir şey size söyleyeyim. Bu yüzden sizlere tavsiyem güvenli bir yerde sessiz kalmanız olacaktır. Evet biliyorum yani sizlere açık açık pusun diyorum yapacak bir şey yok. Sessizce beklediğiniz yerde çember sınırlarına el bombaları atabilirsiniz. Bu sayede, eğer orada pusan biri varsa kalkıp yer değiştirecektir. Bu taktik çoğu zaman işe yaramaktadır söyleyeyim. Sizde artık onun yerini öğrenmiş olursunuz.

PUBG Mobile oyun sonu taktiklerini sizlere aktarmış olduk. Umarım konuyu beğenmişsinizdir. Sormak istediğiniz bir şey olursa veya konuya eklemek istediğiniz güzel bir taktik varsa yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Görüşmek üzere. Şimdiden iyi oyunlar.

PUBG MOBILE Global Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.