Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile: 5. Sezon Rehberi

PUBG Mobile'a 5. sezonla neler ekleniyor?

PUBG Mobile’da dördüncü sezon birkaç gün önce biterken, ardından beşinci sezon başladı ve yeni giysiler ile oyun modları PUBG’ye eklendi. Bu yazıda da PUBG Mobile beşinci sezona dair bildiğimiz her şeyi bir araya getirdik.

pubg mobile 5 sezon rehberi 1

PUBG Mobile 0.10.5 Yama Notları

PUBG Mobile’a beşinci sezon yeni güncellemeyle geldi ve şu değişiklikler yapıldı:

  • MK47 eklendi

  • Laser Sight eklendi

  • Oda açarken artk Vikendi de olacak

  • Klasik sesler geri döndü

  • Royale Pass ile Ranked modu eklendi

PUBG Mobile – 5. Sezon Zombi Modu

Yeni sezonun başlangıcıyla birlikte PUBG Mobile’a yeni zombi modu da eklendi. Bu modda amacınız zombilere karşı hayatta kalmak olacak.

Ayrıca iyi yanı şu ki, yeni sezonda zombilere karşı mücadeleyi arkadaşlarınızla birlikte vermek istiyorsanız grup seçenekleri de olacak. Zombi modunu hem solo, hem de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz.

pubg mobile 5 sezon rehberi 2

PUBG Mobile – 5. Sezon Skin ve Giysiler

Yeni bir sezonun yeni giysiler olmadan glemesi düşünülemezdi. Geliştirici ekip yine oyuna bir dizi kozmetik eşya eklemeyi ihmal etmedi.

Post apokaliptik atmosfere uygun olarak tasarlanan kıyafetlerin yanı sıra, AKM, UMP ve Karabiner 98 Kurz gibi silahlara da yeni skinler eklendi.

PUBG Mobile – 5. Sezon Elite Pass

Beşinci sezonla birlikte PUBG Mobile’a yeni bir Battle Pass sistemi ekleniyor. Burada haftalık ve günlük görevler olacak, tamamlayarak üst sıralara çıkabileceksiniz. Basamakları tırmandıkça yeni hediyeler alacaksınız.

Önceki sezonlarda olduğu gibi ücretsiz bilet özelliği de yer alacak fakat verdiği hediyeler Elite Pass’e göre daha az olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.