Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!

Geçtiğimiz ay yüzde 2 oyuncu kaybeden PUBG, bu ay yüzde 5 oyuncu kaybetti.

Tüm dünyada Erken Erişim Oyunu olarak yayınlandığı günden bu yana milyonlarca dolar para kazanan PUBG, şu sıralarda oyuncu kaybetmeye başladı.

PUBG Kan Kaybetmeye Devam Ediyor 2

Hatırlayacağınız üzere geçen hafta PUBG’nin eş zamanlı oyuncu kaybettiğine dair sizlerle Steam Spy tarafından sunulan görseli sizlerle paylaşmıştık. Battle Royale modu ile milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran PUBG, geçen hafta yüzde 2 gibi bir oyuncu kitlesini kaybetmiş ve oyunun tarihinde ilk kez bir gerileme görülmüştü. Bugün gelen bilgiler ile PUBG’nin oyuncu kaybetmeye devam ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta yüzde 2 oyuncu kaybeden PUBG, bu hafta yüzde 5 oyuncu kaybederek yeni bir şok yaşadı. 30 milyondan fazla satış yapmayı başaran oyun Steam Charts’a göre geçen ay yüzde 2, bu ay ise yüzde 5 gibi bir kitleyi kaybetmiş. Ocak ayının ortasında eş zamanlı oyuncu sayısı olarak 3.257 milyon oyuncu rekoruna sahip olan yapım oyuncu kitlesini yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Oyuncuların eleştirileri ile karşılaşan PUBG Corp ekibi, ilerleyen günlerde 2018 yılının yol haritasını oyuncularla paylaşacağını belirtmişti. Oyunun aldığı son güncellemeler genellikle hataları düzeltmeye odaklandığı için oyuncular artık yeni içerikler bekliyor. Oyunun 1.0 sürümünden bu yana alınan güncellemeler ile oyunculara yenilikler sunulmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.