Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Hilecileri Durmuyor!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un hilecileri rakibi görmeden öldürmeye başladılar.

Bilgisayar ve Xbox One platformunda satış rekorları kıran PlayerUnknown’s Battlegrounds yayınlandığı günden bu yana hilecilerde mücadelesine devam ediyor. Milyonlarca oyunun oyunu bırakmasına sebep olan bu hilecileri ne durduracak bilinmiyor.

PUBG Hilecileri Durmuyor 1

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Bluehole bir açıklama yapmış ve BattEye tarafından yaklaşık 1.5 milyon oyuncunun banlandığını açıklamıştı. Bluehole şu sıralarda da yeni bir anti-hile sistemi üzerinde çalışıyor. Günümüzde Online oyunların ortak sorunu haline gelen hileli oyuncular genellikle Çin’den çıkıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay Çin’in en büyük yayıncısı olan Tencent PUBG’nin Çin’deki yayıncılığını üstlenmişti.

Oyunun Çin’de yayınlanmasından bu yana hilecilerin sayısı da arttı. İnternette çeşitli web sitesi üzerinden 4.99 dolar gibi fiyatlar üzerinden satılan bu hileler günümüzde hemen hemen her platformda yayılmaya devam ediyor. Bugün bir Reddit kullanıcısı tarafından yayınlanan bir kısa video ile hilenin boyutu da az çok belli oldu. Yayınlanan kısa videoda oyuncu rakibinin nerde olduğunu görebiliyor ve daha onu görmeden Crosfire’ını çıkacağı yönde hazır bekletiyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bir hile sistemi ile aynı anda 100.000 hile yapan oyuncuyu banlayan BattEye bakalım bu durum karşısında nasıl bir önlem alacak.

Hileci’yi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.