Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PS Plus Ocak 2022 Oyunları Resmi Olarak Açıklandı

Sony, hack-n-slash macerası Persona 5 Strikers ve sürükleyici yarışçı Dirt 5 dahil olmak üzere Ocak 2022 için PlayStation Plus oyunlarını açıkladı.

Kullanıcılara Dirt 5 ve Persona 5 Strikers gibi oyunları koleksiyonlarına ekleme şansı sunan PS Plus Ocak 2022 oyunları resmi olarak açıklandı. PS Plus, çevrimiçi oynamaya izin veren bir abonelik hizmeti ve kullanıcıların her ay kitaplıklarına ek ücret ödemeden set oyunlar eklemelerine ve abonelikleri etkin kaldığı sürece oyunlar oynamalarına olanak tanıyan bir sistem.

PlayStation tarafından onaylandığı üzere PS Plus Ocak 2022 oyunları, Persona 5 Strikers (PS4), Dirt 5 (PS4/PS5) ve Deep Rock Galactic (PS4/PS5) olacak. Oyunlar, 4 Ocak’tan başlayarak, şubat ayı itibariyle henüz duyurulmamış PS Plus oyunlarıyla değiştirilmeden önce, ocak ayı boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek. Aralık ayının PS Plus oyunlarını indirmek için 3 Ocak Pazartesi sonuna kadar süreniz olacak.

PS Plus Ocak 2022 Oyunları Nasıl?

PS Plus Ocak 2022

Daha önce tekliflerden herhangi birini oynamamış olan PlayStation oyuncuları, PS Plus Ocak 2022 oyunları ile sunulan çeşitlilik sayesinde keyif alacak. Persona 5 Strikers, bir hack-n-slash macerasında JRPG formülünden sapan Persona 5’ten farklı bir yapım. Dirt 5 ise hem çevrimiçi oyun hem de kampanya hikaye modu sunan sürükleyici bir yarış simülatörü. Deep Rock Galatic, PS Plus serisini prosedürel olarak oluşturulmuş mağaralar ve uzay cüceleri içeren 1-4 oyunculu kooperatif FPS olarak tamamlayan son yapım.

PS Plus, son birkaç ayda pek beğenilmedi ve kullanıcılara birçoğunun bunaldığı teklifler sağladı. Kampanyasız bir Godfall’ın dahil edilmesi konusundaki tartışmalarla birlikte PS Plus aboneleri, ücretsiz PS5 yükseltmelerinin eksikliği ve yeni oyunların aksine eski oyunların dahil edilmesi konusunda sorun yaşadı. PS Plus’ın bu yıl çok sayıda abone kaybettiği bildirildi ve Sony’nin 2022’de daha sağlam bir seçimle bunu telafi etmeye çalışacağı umuluyordu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.