Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PS Plus Mart Ayı Oyunları Sızdırıldı

PS Plus Mart ayında abonelerine iki oyunu ücretsiz olarak sunacak.

Her ay düzenli olarak abonelerine ücretsiz oyunlar sunan ve sunmaya devam edecek olan PlayStation Plus önümüzdeki ay da oyuncuların yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Bugün PlayStation Plus’ın Mart ayı ücretsiz oyunları belli oldu.

PS Plus Mart Ayı Oyunları Sızdırıldı 2

Geçtiğimiz aylarda milyonlarca abonesine birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak sunan ve bu yönü ile kitlesini sürekli artırmaya devam eden PS Plus bugün yine sızıntılar ile gündeme geldi. Yabancı kaynaklardan edindiğimiz güncel gelişmelere göre Mart ayında PS Plus abonelerine sunulacak olan oyunların isimleri sızdırılmış.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre PS Plus’ın Mart ayı ücretsiz oyunları Sonic Forces ve Shadow of the Colossus olarak sızdırılmış. Habere göre belirtilen iki oyun Resetera isimli web sitesi üzerinde PS Plus Mart oyunları olarak listelenmiş. Detaylara göre belirtilen oyunlar PS aboneleri tarafından 3 Mart 2020 itibari ile indirilebilir olacakmış.

Belirtilen iki oyunun da Sony’ye ait olduğunu unutmadan belirtelim. Shadow of the Colossus aksiyon  oyunu olarak geniş kitlelere ulaşırken, Sonic Forces ise macera oyunu olarak lansmana çıkmıştı.

Henüz PlayStation Mart ayı ücretsiz oyunlarını duyurmadı.

SHADOW OF THE COLOSSUS – Launch Trailer | PS4

Sonic Forces - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.