Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Resistance Hikâye Tabanlı Olacak!

Project Resistance internet gerektirmeden oynanabilecek.

Korku oyunlarının başarılı ismi olan Capcom, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Tokyo Game Show’da yeni oyunu olan Project Resistance’ı duyurmuştu. Yeni korku oyununa dair bugün yeni bilgiler geldi. Yapım tek oyunculu olacak.

Project Resistance Hikâye Tabanlı Olacak 2

Resident Evil serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Project Resistance korku yüklü yapısı ile yine milyonlarca oyuncuya ulaşmayı hedefleyecek. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilmeye devam edilen Project Resistance ne zaman lansmana çıkacak bilinmiyor.

Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Project Resistance tek oyunculu bir hikâye moduna sahip olacakmış. Herhangi bir internet bağlantısına gerek duymadan oynanabilecek olan yapımda oyuncular bir grup arkadaşın macerasına ortak olacakmış. Bir grup arkadaşın hayatta kalma macerasını konu alacak olan oyunda koop oynanışın yer alması bekleniyormuş.

Offline yani çevrimdışı olarak oynanacak olan oyun da 4v1 oynanışı yer alacak. Hikâye içerikleri ile oyuncuları sürükleyici bir atmosfere götürmesi beklenen yapım ne zaman beta olarak oyuncuların beğenisine sunulacak henüz belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Oyun hakkında daha fazla bilginin ilerleyen aylarda yayınlanması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.