Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Prison Simulator 14 Şubat’ta PC’ye Çıkıyor!

Prison Simulator ile gardiyanlık görevi yapacağız.

Bir hapishaneyi konu alacak olan Prison Simulator ile gardiyanların birinin görevini üstlenecek ve cezaevinde disiplini sağlamaya çalışacağız.

Prison Simulator 14 Şubat’ta PC’ye Çıkıyor 2

Aksiyon ve simülasyon oyunu olarak 14 Şubat’ta Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunulacak. Tek oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım, sadece İngilizce dil desteğine sahip olacak. Oyun içerisinde cezaevi gardiyanlarının gözünden olaylara tanıklık edecek, disiplini sağlayabilmek için verilen görevleri başarmaya çalışacağız. Suçlular yataklarında ve üstlerinde zarar verici silahlar ve nesneler saklayabilecekler. Oyun içerisinde suçlular bazen isyan çıkaracak ve hapishaneden kaçmaya çalışacaklar. Oyuncular bu durumlara karşı önlemler alacak ve mahkumların kaçmasına izin vermeyecekler.

Ses efektleri ile desteklenen yapımda bizleri birinci şahıs kamera açıları karşılayacak. Oyuncular silah, jop ve elektrikli jop olmak üzere üç farklı silah ile mahkumları etkisiz hale getirebilecekler. Ayrıca azılı suçlulara da elektrik yöntemi ile ceza verebilecekler. Hapishane idaresinde hergün yapmamız gereken bazı görevler karşımıza çıkacak.

Oyunun fiyat etiketi hakkında herhangi bir bilgi yer almazken, minimum Windows 7’de oynanabileceği belirtiliyor.

Baked Games imzası ile Prison Simulator 14 Şubat 2019’da Steam üzerinden oyunculara sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.