Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Prison Architect’in Multiplayer Modu Yayınlandı!

Prison Architect çoklu oyuncu modu aldı.

2015 yılında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına tek oyunculu olarak sunulan Prison Architect yeni güncellemesi ile multiplayer moduna kavuştu.

Prison Architect’in Multiplayer Modu Yayınlandı 2

Oyuna gelen güncelleme 16 ile birlikte multiplayer mod oyunculara sunuldu. Bu mod ile birlikte oyuncular gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular ile 8v8 maçlara katılabilecek ve daha eğlenceli anlar geçirebilecekler. Henüz beta olarak sunulan çok oyunculu mod ilerleyen günlerde gelecek olan güncellemeler ile birlikte daha kaliteli bir hale getirilecek. 8 oyuncuya kadar destekleyen yapım oyuncuları birbirleri ile iş birliği yapmaya davet ediyor.

Oyuncular yeni mod ile ayrı oda kurabilir ve şifre ile o odaya tanımadıkları oyuncuların girmesini engelleyebilirler. Özel olarak ayarlanabilir seçeneklere sahip olacak olan mod kullanıcılar tarafından beğenilecek gibi görünüyor. Çok oyunculu modun ilk alfa sürümünü yayınlayan geliştirici ekip, bu alandaki çalışmalarına da kaldığı yerden devam ediyor.

Türkçe dahil olmak üzere 26 dil seçeneğine sahip olan Prison Architect, Steam’de 50.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Dileyen oyuncular çok oyunculu mod hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirler.

Multiplayer modun tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Prison Architect Update 16 - Multiplayer!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.