Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon Prime Gaming Mart 2022 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Amazon Prime Gaming üyeleri, mart ayında Madden 22, Surviving Mars ve SteamWorld Quest dahil toplam 7 ücretsiz oyun alabilecek.

Amazon Prime üyeleri, önümüzdeki ay yedi ücretsiz oyunun yanı sıra çeşitli popüler oyunlar için özel ganimetler alabilecek. Prime Gaming Mart 2022 seçkisi; Madden NFL 22, Surviving Mars ve SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech gibi oyunları içeriyor. Ayrıca Red Dead Online ve PUBG: Battlegrounds dahil olmak üzere çeşitli çok oyunculu oyunlar için ücretsiz ganimet de sunulacak.

Mart ayının Prime Gaming ücretsiz oyunları arasında en dikkat çekeni tartışmasız Madden NFL 22 oluyor. Önemli ölçüde geliştirilmiş grafiklere ve yeni oynanış mekaniklerine sahip olan Amerikan futbolu oyunu, seriye farklı bir hava getiriyor.

Ücretsiz Prime Gaming Oyunlarını Unutmayın

ücretsiz prime gaming oyunlari
Prime Gaming Mart 2022 oyunları arasında Madden NFL 22 de var.

Listede ayrıca Paradox Interactive tarafından yayınlanan şehir kurma simülasyon oyunu Surviving Mars, kule savunma oyunu Crypto Against All Odds, bağımsız macera oyunu Look Inside, görsel roman macerası Pesterquest, sıra tabanlı RPG SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech ve The Stillness of the Wind bulunuyor.

Amazon Prime üyeleri ayrıca, GTA Online, Red Dead Online, Dead by Daylight ve PUBG: Battlegrounds dahil popüler oyunlardan ücretsiz ganimetler kazanacak. Amazon Prime’a abone değilseniz, 30 günlük ücretsiz deneme süresinden yararlanabilirsiniz. Üyeliğiniz sona erse dahi daha önce aldığınız oyunlar ve ganimetler sizde kalmaya devam edecek.

Prime Gaming Mart 2022 Ücretsiz Oyunları

1 Mart’tan itibaren sahip olabileceğiniz ücretsiz Prime Gaming oyunları şöyle:

  • Madden NFL 22
  • Surviving Mars
  • SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech
  • Crypto Against All Odds
  • Look Inside
  • Pesterquest
  • The Stillness of the Wind

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.