Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PokemonGO’da Olaylar Bitmiyor

Temmuz 2016'da piyasaya sürülen oyun ve şirketi Nintendo şimdiden çok konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Avusturya ve Yeni Zelanda'da piyasaya sürülen PokemonGO,Android ve İOS'a çıkmasıyla bütün oyunseverleri heyecanlandırmıştı.Henüz ülkelerinde yayınlanmamış olan oyunseverler ise APK olarak oyunu telefonlarına indirerek oynamaya başladılar.Kısaca oyundan bahsedelim.

 

z4Drjj

 

Oyundaki amacımız haritada bulunan pokemonları yakalamak ve geliştirmek.Üstelik bu harita sizin yaşadığınız yer.GPS yardımıyla haritada gösterilen alanlara gidip oradaki pokemonları avlamanız gerekiyor.Bu olayda doğal olarak şimdiden bazı sorunlar çıkarmaya başladı.Lanceypooh adlı bir yayıncı,yayın sırasında saldırıya uğradı.Haritada bir pokemon farkeden yayıncı,aracıyla pokemonun bulunduğu araziye girince arazi sahibi tarafından hoş karşılanmadı.Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu ve bunun gibi çok fazla olay Pokemon GO'da yaşanıyor ve hal böyle gözüküyor ki daha çok yaşanacak. Sizin de Pokemon GO'da ilginç anılarınız varsa, yorumlara yazabilirsiniz.

Pokemon Go | HUNTING GONE WRONG!!

 

Unutmadan ekleyelim.Oyun henüz Türkiye'de çıkmadı fakat APK olarak indirilebilmesi mümkün.Fakat telefonunuza zarar gelebileceğini de unutmamalısınız.Ayrıca temmuz sonu gibi GooglePlay'de yayınlanacağı hakkında söylentiler de var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.