Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Legends Arceus’tan Yeni Fragman Geldi

Pokemon Legends: Arceus için yepyeni bir fragmanda, en son bölgesel formun Hisuian Voltorb'dan başkası olmadığı ortaya çıktı.

The Pokemon Company, ocak ayında piyasaya sürülecek olan Pokemon Legends Arceus için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman, eski zaman periyodunun buharla çalışan ahşap Pokeball’larına daha çok benziyor gibi görünen yeni bir Hisuian Voltorb varyantını gösterdi. O ahşap görünümü yansıtan Hisuian Voltorb, aynı zamanda Elektrikli ve Çim tipi bir Pokemon.

Bu açıklama, Pokemon Legends Arceus sitesinin, kullanıcıların kaldırmak için dokunması veya tıklaması gereken Pokéball’larla dolup taşmasından birkaç saat sonra geldi ama sonunda, biri patladı ve süreci yeniden başlattı. Hisuian Voltorb‘un yeni tasarımı, orijinalinden çok daha sevimli ve daha az öfkeli.

Pokemon Legends Arceus: Hisuian Voltorb

Pokemon Legends Arceus

Fragman, Hisuian Voltorb’un çevrede yuvarlandığını ve diğer Pokémon’larla savaşa girdiğini gösterdi. Unutulmaması gereken önemli bir ayrıntı, bir antrenörün Hisuian Voltorb ile çevrili olduğu ve hepsinin boyut olarak değiştiği bir an. Bu, aynı Pokemon türlerinin oyun içinde değişen görsel boyutlara sahip olacağını doğrular nitelikteydi.

Hisuian Voltorb, fragmanı bir patlama ile bitti. Pokemon Legends Arceus web sitesi, Hisuian Voltorb’u bir baş belası olarak tanımladı. Şu an itibariyle, Hisuian Voltorb‘un orijinal Voltorb’un evrimini yansıtan Hisuian Elektrot’a evrimleşip gelişmeyeceği belli değil.

Hisuian Voltorb’un yepyeni bir Pokemon‘a dönüşmesi mümkün. Bununla birlikte, daha fazla haber veya fragman yayınlanana kadar yapılacak tek şey bekleyip görmek. Neyse ki bekleme çok uzun değil çünkü Pokemon Legends: Arceus; 28 Ocak 2022’de Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

Hisuian Voltorb’s shocking debut! ⚡ | Pokémon Legends: Arceus

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.