Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Legends: Arceus’tan 90 Ücretsiz Poke Ball Fırsatı!

Game Freak, tüm Pokémon Legends: Arceus oyuncularına 90 ücretsiz Poke Ball dağıtıyor. Haberimizdeki kodu kullanarak fırsattan yararlanabilirsiniz.

Efsanevi Pokemon evreninin son oyunu olan Pokemon Legends Arceus, ocak ayında Nintendo Switch kullanıcıları ile buluşmuştu. Aksiyon rol yapma türündeki oyun, genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve piyasaya çıktığı ilk haftasında 6,5 ​​milyon kopya satarak önemli bir ticari başarı elde etti.

Pokemon Legends Arceus’a yeni hikaye öğeleri ekleyecek olan 1.1.0 güncellemesi, resmen yayınlandı. Geliştirici stüdyo Game Freak, yeni zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmak için tüm oyunculara ücretsiz Poke Ball dağıtıyor.

Pokemon Legends Arceus

ARCEUSADVENTURE kodunu kullanan oyuncular 30 Ultra Ball, 30 Gigaton Ball ve 30 Jet Ball alacaklar. Bu da toplamda tam 90 tane Poke Ball’un bedavaya alabileceği anlamına geliyor. Promosyon kodunu kullanmak ve hediyeleri talep etmek için 31 Mart 2022 tarihine kadar süreniz olacak. Arceus’taki Mystery Gift özelliğini açmak için en az iki saat oynamanız gerekecek.

Game Freak ayrıca Pokemon Presents sırasında Hisui bölgesinde geçen yeni bir animasyon dizisinin geliştirilme aşamasında olduğunu da açıkladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.