Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Go Güncellendi!

Pokemon Go dün gece yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni gelen güncelleme ile birlikte oyun içerisine ücretsiz 17 farklı t-shirt eklendi.

Günümüzün popüler oyunlarından bir tanesi olan Pokemon Go, Android ve IOS platformu üzerinden oyun severler tarafından keyifle oynanmakta. Dünya çapında popüler bir oyun olan Pokemon Go yaklaşık 16 saat önce güncellendiğini duyurdu.

Pokemon Go Güncellendi 2

Hepimizin yakından tanıdığı pokemon çizgi filminden esinlenilerek geliştirilen Pokemon Go, Niantic oyun şirketi tarafından geliştirildi.

Pokemon Go, dünyada olduğu kadar ülkemizde de oldukça popüler bir konuma sahip. Ülkemizde adını ilk duyurmaya başladığı sıralarda gazetelerde ve televizyon kanallarında kendisine yer bulan Pokemon Go, uzun bir süredir oynanmakta.

Gece saatlerinde yapılan açıklama ile Pokemon Go’nun güncellendiği ve oyun içerisine çeşitli yeniliklerin getirildiği söylendi. Oyuncular yeni gelen güncelleme ile oyun içerisinde bulunan avatarlara ücretsiz olarak çeşitli t-shirtleri giydirebilecek. Yeni gelen güncellemenin sebebine gelecek olursak, geçtiğimiz aylarda Niantic ve Global Goals’ın aralarında imzaladığı ortaklık anlaşması oluğu düşünülüyor. Yeni yapılan bu ortaklık ile oyun içerisine birbirinden farklı 17 farklı t-shirt eklenmiş oldu.

Pokemon Go Güncellendi 3

Pokemon Go Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

  • Gelişmiş pokemon koleksiyonu
  • Yeni Pikachu şapkaları
  • Çeşitli hata düzeltmeleri
  • Grafik optimizasyonu
  • Yeni Simgeler

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.