Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon GO, Akıllı Saatlerde Kullanılacak

Pokemon GO' da akıllı saat güncellemesi geliyor. Apple Watch bu desteği alan ilk saat.

Pokemon GO’ ya uzun süredir beklenen güncelleme geldi. Geçtiğimiz günlerde Niantic, Pokemon GO’ nun Apple Watch’ lar için de geleceğini duyurmuştu. 

Bugün ise beklenen gün geldi. Pokemon GO, Apple Watch için çıkışını gerçekleştirdi. Yılbaşı zamanına denk gelen bu güncelleme ile birlikte artık, Pokemon GO’ yu iyice yürümeye yönelik bir duruma sokuyoruz. Telefona entegreli çalışacak uygulamada, Apple Watch üzerinden yumurtaları çatlatabilir oyun içerisinde ki bildirimleri telefonunuzu kaldırmadan görebilirsiniz. Oldukça başarılı bir güncelleme olarak nitelendirebileceğimiz bu güncelleme ile birlikte Apple Watch kullanıcılarına büyük bir kolaylık geliyor. 600 milyon kullanıcıya ulaşmayı başaran Pokemon GO, geçen aylarda toplamda 8.7 milyar kilometre yürümeyi de başarmıştı. Özellikle fiziksel aktiviteler için olan uygulamanın saat üzerinden kontrol edilebiliyor 

pokemon go apple watch release

Pokemon GO, her ne kadar büyük çıkıştan sonra oyuncu kaybetse de, elinde kalan oyuncularda bir hayli fazla. Üstelik bu oyuncuları tutmak için çabalayan Niantic’ in de olduğunu söyleyelim. Yeni nesil pokemonlarla oyuncuları canlandıran Niantic, şimdi de akıllı saatleri Pokemon GO’ ya uyumlu hale getirerek oyuncuları bu kulvardan çekmeye çalışıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.