Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

POCO M2 Modelinin Tanıtılacağı Tarih Belli Oldu

POCO M2 modelinin duyurulacağı tarih açıklandı. M2 modeli 8 Eylül tarihinde duyurulacak.

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi’nin alt markası olan POCO M2 modelinin özellikleri detaylandı.

poco m2 modelinin tanitilacagi tarih belli oldu 2

Xiaomi’nin alt markalarından birisi olan POCO X3 NFC modelinin ardından POCO M2 modelini duyuracak. Ülkemizde de satılan akıllı telefon markalarından birisi olan POCO F2 Pro modelinin altında konumlandırılacak olan POCO X3 NFC modeli resmi olarak 7 Eylül tarihinde duyurulacak. Ortaya çıkan son bilgilere göre POCO X3 Pro modeli de bu model ile birlikte duyurulacak. POCO’nun duyurusunu gerçekleştireceği bir başka model ise POCO M2 modeli olacak.

8 Eylül tarihinde duyurulacak olan POCO’nun yeni akıllı telefonu POCO M2 Pro modelinin altına konumlandırılacak. POCO M2 modelinin özellikler henüz bilinmiyor. POCO M2 Pro modelinin kırpılmış sürümü olacak olan POCO M2 modelinin ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden alan POCO M2 Pro modeli, 6,67 inç 1080P LCD ekrana ve 16 megapiksel selfie kamerası ile birlikte geliyor. Arkasında ise kare formunda bir kamera bulunuyor. POCO M2 Pro modelinin bu kamera formunun içinde ise,  48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kamerası bulunuyor.

4 GB RAM ve 6 GB RAM seçeneklerine ve 64 GB ve 128 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olan POCO M2 Pro modelinin depolama alanı microSD hafıza kartı ile genişletilebiliyor. POCO M2 Pro modelinin parmak izi okuyucusu ise modelin yanında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.