Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Store’un Tasarımı Değişiyor

PlayStation 5 lansmanı öncesinde PlayStation Store'un ara yüzü değişiyor.

Önümüzdeki ay PS5 lansmanı öncesinde Sony, yeni resmi PlayStation Store’u kademeli olarak sunmaya başladı. Yeniden tasarlanan PS Store’un görüntüleri Reddit’te paylaşıldı ve biraz daha açık tonda temiz bir tasarımı var. Geçen hafta Sony’nin PS5 arayüz sunumunda da teyit edildiği üzere, yeni PlayStation Store PS5 sistemine entegre edilecek ve anında erişim sağlanacak. PS4, mağaza için ayrı bir uygulama kullanıyor ve bu da yükleme süreleriyle sonuçlanıyor, PS5’te durum böyle olmayacak.

PlayStation Storeun Tasarimi Degisiyor 1

Sony’nin kıdemli başkan yardımcısı Hideaki Nishino, “Oyun sürenizin değerli ve anlamlı olması gerektiğine inanıyoruz ve sunduğumuz tüm yeni özelliklerin bu konsept ve vizyondan ilham alıyor. Yeni UX, oyun deneyimlerinizi daha eğlenceli, ilgi çekici, kişiselleştirilmiş ve sosyal hale getirmek için tasarlanmış birkaç yeni özellik sunacak.” diyor.

Yazısına devam eden Nishino “Arayüzde gezinmek, oyunlar arasında geçiş yapmak ve çevrimiçi maçlara atlamak, size gerçekten yeni nesil bir deneyim sunmak için konsoldan ağa tüm yazılım yığınını yeniden oluşturduğumuz için hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Daha az zaman harcayacağınıza inanıyoruz.”

Genel olarak ara yüz tasarımı ve daha hızlı ulaşılabilirlik konusunda açıklamalarda bulunan Nishino, yeni PlayStation Store’un eskisine göre daha kullanışlı ve daha hızlı olacağını vurguluyor. PlayStation Store’un bu yeni ara yüzü Avustralya, Amerika ve Avrupa sitelerinde bazı noktalarda görülebiliyor ancak Türkiye’den otomatik yönlendirme olduğu için Türkiye sayfasına yönlendirildiğinden şu an için erişim sağlayamıyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.