Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Game Pass Rakibi PlayStation Spartacus’ün Fiyatları Ortaya Çıktı

Sony'nin, PlayStation Now ve PlayStation Plus'ı birleştirecek "Spartacus" kod adlı yeni abonelik platformunun fiyatları ortaya çıktı.

Sony, yeni özellikler sunarak ve PlayStation Now‘a özgü nitelikleri entegre ederek PlayStation Plus’ı genişletmek istiyor. “Spartacus” adıyla kodlanan projeye dair ilk bilgiler, geçtiğimiz aralık ayında gün yüzüne çıkmıştı. Yeni platform, PS Plus ve PS Now hizmetlerini birleştirecek. İlkbaharda piyasaya sürülmesi beklenen servisin, hem PS4 hem de PS5’te mevcut olacağı ve üç ödeme katmanında yapılandırılacağı söyleniyor.

Şimdi ise bu abonelik planlarının fiyatları belli olmuş gibi görünüyor. GamesBeat‘e göre Spartacus, PS Now’ın üç katmanlı bir varyasyonu olacak. Şu anda bu planlar Essential, Extra ve Premium olarak adlandırıyor, ancak isimlerin ilerde değişme ihtimali de var. Aylık abonelik ücretleri 10 dolardan başlıyor ve 16 dolara kadar çıkıyor. Peki, üyelik planlarına neler dahil?

PlayStation Spartacus, PS Plus ve PS Now’ı Birleştirecek

playstation spartacus

PS Plus Essential, halihazırda bildiğimiz PS Plus‘tan farklı değil. Ayda 10 dolar karşılığında kitaplığınıza ekleyebileceğiniz aylık ücretsiz oyunlar alacaksınız. PS Plus Extra, size aylık 13 dolara aylık ücretsiz oyunlar ve geniş bir oyun kataloğu sağlayacak. Oyun kataloğu, yüzlerce eski ve indirilebilir oyundan oluşacak. Bu da, Sony’nin oyun kataloğunu PS Now’dan alıp onun yerine PS Plus’a entegre ettiği anlamına geliyor.

Yukarıdakilerin tümü dahil olmak üzere streaming oyun gibi diğer başka özelliklere de sahip olan PS Plus Premium ise aylık 16 dolar olacak. Burada “klasik oyunlar” kitaplığının yanı sıra yeni bir “oyun denemeleri” adlı özellik yer alacak. Oyun denemeleri, yeni PlayStation oyunlarının tam sürümlerini indirmenize ve oynamaya başlamanıza olanak tanıyacak.

PlayStation’ın Yeni Servisi Game Pass’e Rakip Olacak

playstation game pass rakibi

Sony, yeni PS Plus’ın Xbox Game Pass‘e kıyasla çok daha güçlü görünmesini sağlamayı hedefliyor. Şirket, yüksek profilli oyunların tam sürümlerini ilk günden PS Plus’a dahil etmeyecek olsa da, oyun denemeleri isimli özellik en azından daha büyük bir kitleye bu oyunları deneme şansı verecek. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Spartacus için testlere başlayacak olan Sony, yeni abonelik platformunun ayrıntılarını mart ayında açıklayabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.