Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Plus Temmuz Oyunları Belli Oldu!

PlayStation Plus abonelerinin Temmuz ayında üretsiz olarak indirebileceği oyunlar belli oldu.

Sony’nin oyun konsolu PlayStation’ın ücretli abonelik servisi olan PlayStation Plus abonelerinin Temmuz ayında ücretsiz olarak alabileceği oyunlar belli oldu. 

playstation-plus-temmuz-oyunlari-belli-oldu

Sony’nin sevilen oyun konsolu PlayStation kullacılarına yönelik olan PlayStation Plus servisine abone olan kullanıcıların Temmuz ayında ücretsiz olarak indirebileceği oyunlar belli oldu. PlayStation Plus aboneleri Temmuz ayında toplamda 127.98 TL değerinde oyunları indirebilecekler. İşte PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita kullanıcılarının 3 Temmuz itibariyle indirebileceği ücretsiz oyunlar;

PlayStation Plus Temmuz Oyunları!

Absolver – PlayStation 4
Heavy Rain – PlayStation 4
Platformer Rayman HD – PlayStation 3
Extreme Exorcism – PlayStation 3 
Space Overlords – PlayStation Vita
Zero Escape : Zero Time Dilemma – PlayStation Vita

playstation-plus-temmuz-oyunlari-belli-oldu

Sony PlayStation Plus aboneleri ayrıca E3 oyun fuarında duyurusu yapılan Call of Duty : Black Ops 3 oyununu 11 Temmuz’a kadar indirip ücretsiz oynayabilecekler. Oyunu seven PlayStation Plus aboneleri oyunu sevdikleri takdirde PlayStation Store’dan indirimli bir şekilde satın alabilecekler. PlayStation Plus aboneler ayrıca Temmuz ayı boyunca DiRT Rally, ArcaniA – The Complete Tale, Valkyria Revolution oyunlarını indirimli olarak satın alabilecekler. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.