Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 5 Mayıs Ayında Tanıtılabilir

PlayStation 5'in tanıtım tarihi belli olmuş olabilir.

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 oyun konsolunun tanıtım tarihi belli oldu. İşte Sony PlayStation 5’in tanıtılacağı o tarih.

playstation 5 mayis ayinda tanitilabilir 2

Japon teknoloji devi Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce PlayStation 5’in bazı özelliklerini açıklayan Sony’nin yeni oyun konsolunu ne zaman tanıtacağı merak ediliyordu.

Sony PlayStation 5 oyun konsolu AMD’nin RDNA 2 tabanlı işlemciden güç alacak. 16 GB GDDR6 RAM, SSD, geriye uyumluluk ile birlikte gelecek. DualSense isimli oyun kumandasına sahip olacak olan PlayStation 5 oyun konsolunun kasa tasarımı ise şimdilik bilinmiyor.

PlayStation 5 ile ilgili ortaya atılan iddialara göre Sony yeni oyun konsolunun 2020 yılının sonunda tanıtacak olsa da, 2020 yılının sonbahar aylarında tanıtmayı planlıyordu. Sony cephesinden de hep bu yönde açıklamalar yapıldı.

Ortaya atılan son iddiaya göre PlayStation 5 oyun konsolu Mayıs ayında tanıtılacak. İddiada ayrıca Xbox Series X’in lansmanının da mayıs ayı içerisinde gerçekleştirileceği aktarılıyor. Microsoft’un Xbox Series X oyun konsolunun tanıtımını mayıs ayında gerçekleştirecek olması, Sony cephesini de PlayStation 5 tanıtımını mayıs ayında gerçekleştirmeye itmiş olabilir.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.