Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Playerunknown’s Battlegrounds Satışları Milyonları Buldu

PUBG satışları yıl sonuna kadar rekor kırabilir.

Battle Royale modunun yaratıcısı Playerunknown lakaplı Brendan Greene önderliğinde Bluehole ekibi tarafından geliştirilen ve Arma serisi ile oyun dünyasına katılan Battle Royale modunu son zamanların en popüler oyun türü haline getiren Playerunknown’s Battlegrounds, henüz erken erişim evresinden çıkmadı. Steam üzerinden PC platformu için çıkış yapan oyun, hem satış hem de oyuncu sayısı konularında kendi rekorlarını her geçen gün egale etmeye devam ediyor.

playerunknowns battlegrounds satış rakam

Çıkış yaptığı ilk haftalarda kısa süre içinde 1 milyon kopya satmayı başaran oyun, kısa süre önce kendi rekorunu bir defa daha aşarak 3 milyon adet kopya sattığını duyurdu. İlk haftalarda binlerce Twitch ve YouTube yayıncısı tarafından canlı yayınlarda yer verilen PUBG, son günlerin en popüler çevrimiçi oyunu olarak 2017’ye damgasını vurmaya devam ediyor.

Oyun henüz erken erişim safhasında. Geliştiricilerin belli bir satış rakamından sonra desteği azaltabileceğini düşünen küçük bir kalabalık bulunuyordu. Ancak bu aşamada düzenli olarak yayınlanan güncellemeler ve eklentiler ile PUBG dünyası genişlemeye devam ediyor. Kısa süre içinde oyuna gelecek yeni haritaların yolda olduğunu da belirtelim. PUBG’ın Steam mağazasındaki sayfasını buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. Oyun 69 Türk lirası fiyat etiketi ile listeleniyor ve Türkçe dil desteği sunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.