Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Playerunknown’s Battlegrounds Satışları 4 Milyonu Geçti

Battle Royale modunun en başarılı temsilcisi olarak gösterebileceğimiz Playerunknown's Battlegrounds'ın satışları hız kesmeden devam ediyor. Oyun kısa süre önce 4 milyonuncu kopyasını satı.

Battle Royale modunun başarılı geliştiricisi Brendan Greene önderliğinde Bluehole Studio ekibi tarafından geliştirilen Playerunknown’s Batlegrounds, piyasaya çıktığı ilk günden bu yana adeta yok atıyor. Oyun henüz erken erişim aşamasından çıkmadı. Güncelleme takvimi haftalık rutin güncellemeler ve aylık büyük güncellemeler ile devam ediyor. Bu kadar destek alacağını tahmin etmeyen herkes, Playerunknown’s Battlegrounds’a bir göz atma ihtiyacı hissediyor. Oyunun topluluğu gidişattan memnun ve her geçen gün de kalabalıklaşıyor.

playerunknowns battlegrounds

Steam üzerinden sadece PC platformu için çıkış yapan oyun, en çok oynanan oyunlar listesinde de üçüncü sırada yer alıyor. Zirvede yerini zor kaptıracağını düşündüğümüz DOTA 2 var. Onu CS: GO takip ediyor. Yalnızca iki hafta önce 3 milyon adet sattığını duyuran PUBG ise üçüncü sırada yer alıyor.

Steam’in en çok satanlar listesinde de aynı konumu koruyan PUBG, kendisinden üstte bulunan GTA 5 ve CS: GO’ya göz kırpıyor. GTA 5 bu listede uzunca bir zamandır zirvede bulunuyor. Yıllardır oynanabilir durumda olan GTA 5, satış rakamı konusunda en başarılı oyunlardan biri. PUBG’ın da en az GTA 5 kadar uzun soluklu bir macera olarak düşünülebileceğini söyleyelim.

PUBG çok kısa bir süre önce 4 milyonunca kopyasını da sattı. Oyun erken erişimden çıktığı gün, çok büyük ihtimalle 10 milyona yakın kopya satmış olacak. Bu kadar başarılı bir grafiğe sahip olduğu için ve de henüz erken erişim aşamasında bulunduğundan Steam’in yaz indirimleri kapsamında listelenmediğini tahmin ediyoruz. 69 Türk lirası fiyat etiketi ile satılan oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.