Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Planet Coaster Yakında Ghostbusters Genişlemesi Alacak!

Planet Coaster yeni alacağı genişleme ile içeriğini zenginleştirmeye devam edecek.

Kasım 2016’da Steam’de bilgisayar oyuncuları için sunulan Planet Coaster eğlenceli oynanışı ve zengin içeriği ile beklediği ilgiyi görmeyi başarmış ve geliştiricisinin yüzünü güldürmüştü. Yapım yakında yeni bir güncelleme almaya hazırlanıyor.

Planet Coaster Yakında Ghostbusters Genişlemesi Alacak 2

Frontier Developments’in başarılı oyunlarından birisi olarak yaklaşık 3 yıl önce lansmana çıkan Planet Coaster yeni bir genişleme almaya hazırlanıyor. Steam’de 112.00 TL gibi bir fiyat  etiketine sahip olan yapım, tek oyunculu olarak oynanmaya devam ediyor. Bu sabah oyunun resmi Steam topluluk sayfasından yapılan duyuru ile çok yakında yeni bir genişleme paketinin geleceği oyunun hayranları ile paylaşıldı.

Gelecek olan yeni genişlemenin adı Ghostbusters olarak duyurulurken yeni genişleme ile oyun içerisinde daha fazla içerik geleceği belirtiliyor. Özel bir hikaye odaklı senaryoyu karşımıza çıkaracak olan Ghostbusters, orjinal 1984 filminden ilham alarak geliştirilen ikonik Ghostbusters içeriği ve ilk kez Planet Coaster’ı tanıtacak oyun mekanikleri getirecekmiş. 14.99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak olan Ghostbusters genişlemesi beraberinde ücretsiz bir güncelleme de getirecek.

Güncelleme ile oyun içerisinde yer alan hatalar giderilecek. Bu güncelleme de 1.12 olarak karşımıza çıkacak.

Yeni genişlemenin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Planet Coaster: Ghostbusters | Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.