Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Planet Coaster 20 Eylül’e Kadar Yüzde 55 İndirimde!

Planet Coaster indirimli olarak satılıyor.

Frontier Developments tarafından geliştirilen ve 2016 yılında Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Planet Coaster 20 Eylül’e kadar yüzde 55 indirimli satılıyor.

Planet Coaster 20 Eylül’e Kadar Yüzde 55 İndirimde 2

112.00 TL yerine kısa süreliğine yüzde 55 indirimle 50.40 TL’ye satılan Planet Coaster oyunculara fantastik bir simülasyon dünyası sunuyor. 9 farklı dil seçeneği ilar karşımıza çıkan yapım rengarenk içerikleri ile bir döneme damga vurmuştu. Oyun içerisinde bir lunaparkı işletiyor ve bu lunaparka müşteri çekmeye çalışıyoruz. Renkli içerikleri ve eğlenceli oynanışı ile 7’den 70’e oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran simülasyon oyunu hala geniş bir kitle tarafından oynanıyor. 9 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım ülkemizde az bir kitle tarafından oynanıyor.

Yayınlandığı dönem inceleme puanları ile bekleneni veren Planet Coaster 20 Eylül’e kadar indirimli olarak oyunculara sunuluyor. İlk zamanlarına göre çok düşük satışlara imza atan sevilen oyun aldığı güncellemeler ile de mevcut içeriğini genişleterek oyunculara tasarım ve zevk konusunda gelişmiş öğeler sunuyor.

Oyuncular mevcut olan içerikler ile lunaparkı kendi zevklerine göre düzenleyebilecek, diledikleri görselliğe imzalarını atabilecekler.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
  • İşlemci: Intel i5-2300/AMD FX-4300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.