Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pixel 2 XL Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor!

Pixel 2 XL serisinde bu sefer de ekranda ki kör noktalar gün yüzüne çıktı. Cihazın ekran kenarında tepkisiz noktalar bulunuyor.

Google’ın yeni amiral gemileri şu günlerde gündemden bir türlü düşmüyor. Büyük bir lansman ile tanıtılan Pixel serisi olumsuzluklar nedeniyle gündemde ki yerini korumaya devam ediyor.

Pixel 2 XL Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor 2

Samsung ve Apple’a rakip olarak tanıtılan Pixel 2 serisi başına gelen olumsuzluklar nedeniyle kullanıcıları tarafından şikayet ediliyor. Piyasaya çıktığı günden bu yana birçok olumsuz durumla karşı karşıya kalan Pixel 2 XL yeni bir sorunla gündeme geldi. Google’ın yeni amiral gemisi Pixel XL için kullanıcılar ekranın tepkisiz kaldığını ve bu sorunun bir türlü düzelmediğini ifade ettiler. Kullanıcıların geçtiğimiz haftalar da ki ilk şikayeti ise erken ekran yanığı ve mavi tonlarında bir rengin ekranı kaplamasıydı.

Kullanıcıların yeni şikayetlerine göre cihazın ekranına dokunulduğunda cihazın ekran kenarları tepkisiz kalıyormuş Yani ölü noktalar bulunuyormuş. Söylentilere göre ekran kenarları her zaman tepkisiz kalmıyormuş. BU problem bazı durumlarda meydana geliyormuş. Bu problemin ise cihazın ekran korumasından kaynaklandığı söyleniyor. Yani problemin kaynağı donanımsal değil de yazılımsal olduğu öne sürüldü. Şu sıralar Youtube üzerinden yayınlanan video da Pixel 2 XL akıllı telefonuna ait ölü noktalar görülüyor. Dilerseniz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pixel 2 XL - Touch screen dead spots near edge

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.