Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pine’ın Betası Yayınlandı!

Pine 10 Ekim'de PC ve Switch için yayınlanacak.

Nintendo Switch ve PC platformu için geçtiğimiz yıl duyurulan Pine 10 Ekim’de lansmana çıkacak. Steam ve Nintendo eShop üzerinde sergilenmeye devam eden yapım beta sürecine de girmiş. Gelen haberlere göre oyunun beta sürümü erişime açılmış.

Pine’ın Betası Yayınlandı 2

Macera, aksiyon, simülasyon ve RYO oyunu olarak ifade edilen Pine tek oyunculu yani hikâye tarzında bir oynanışa sahip olacak. Fantastik canavarların yer aldığı yapımda karakterimiz ile onları etkisiz hale getirmeye çalışacak, oyun içerisinde ilerledikçe de yeni içerikler ile karşılaşmaya devam edeceğiz. Açık bir dünyaya sahip olancak olan yapımda genç bir karakter olan Hue’yi kontrol edecek, bize verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız.

Yapımda bir kabilenin üyesi olan Hue’yi kontrol ederek avlanacak, kaynaklar keşfedecek ve kabilemizin gelişimi için kullanacağız. 6 farklı biyomun yer aldığı yapımda açık dünya oldukça geniş ve zengin bir içerik ile karşımıza çıkacak.

Oyuncular karakterlerine farklı silah ve ekipmanlar sağlayabilecek, tehlikeler karşısında daha güçlü bir şekilde savaşabilecekler. Yapımda gece ve gündüz döngüsü yer aldığı gibi farklı karakter türleri de bulunacak. Oyuncular bu karakterler ile etkileşime geçebilecek ve diyaloglar kurabilecekler.

10 Ekim’de lansmana çıkacak olan Pine şuan Kickstarter üzerinden beta olarak oynanıyor.

Pine | Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.