Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Phoenix Point PS4 ve Xbox One’a Gelecek

Oyunu PS5'e yükseltmek ücretsiz olacak.

XCOM’un yaratıcısı Julian Gollop’un bir strateji oyunu olan Phoenix Point, konsola geliyor. Oyun, 1 Ekim’de Behemoth Edition aracılığıyla PS4 ve Xbox One’da çıkış yapacak.

Corrupted Horizons adlı dördüncü genişleme ile birlikte önceki üç DLC paketinin tümü Behemoth Edition’a dahil edilecek. Oyuncular ayrıca konsol için yeni bir DLC silah paketinin yanı sıra konsol için tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü ve kontrol kurulumu için hazır olabilirler. IGN’den tüm detayların da aktarıldığı konsol duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Phoenix Point’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Phoenix Point ayrıca PS5 ve Xbox Series X|S için de hazırlanıyor ve PS4/Xbox One için Behemoth Edition satın alan herkes ücretsiz olarak yükseltme yapabilecek.

Phoenix Point, XCOM formülünü, mutasyona uğrayan ve oyuncu stratejisine uyum sağlayan düşmanlar, oyuncunun hedefleriyle rekabet eden yapay zeka kontrollü gruplar ve yepyeni savaş taktikleri gibi ek özelliklerle genişletiyor. Oyun, 2047’de Dünya’da geçiyor ve Lovecraft’tan ilham alan bir uzaylı tehdidine karşı ayakta kalan son üssün komutasını aldığınız bir durumu aktarıyor.

Oyun ilk olarak 2019’da özel bir Epic Games Store ürünü olarak piyasaya sürülmüştü.

Phoenix Point Aralık Ayına Ertelendi 2

GameSpot’un Phoenix Point incelemesi sonucunda oyuna 8/10 puan verdi. İnceleme yazarı David Wildgoose, “Karma bir taktik/strateji oyunu olarak dinamik ve yol boyunca zaman zaman kafa karıştıran teklemelerle birlikte derin bir yapıda ilerliyor. XCOM’un devamı olarak iyi bir yapım” açıklamalarında bulundu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.