Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tasarımıyla Dikkat Çeken Philips PH2 Tanıtıldı!

Tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon Philips PH2 kullanıcıların beğenisine sunulmak için piyasaya sürüldü.

Hollandalı elektronik devi Philips, tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan Philips PH2 akıllı telefonunu nihayet tüketicilerin beğenisine sunulmak için raflara dizdi. Philips PH2 olarak bilinen yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon meraklıları için tanıtıldı.

Philips PH2 akıllı telefonunun ekran ve kamera özelliklerine bakacak olursak, HD+ ekran çözünürlüğü, 60 Hz tazeleme hızı, ön kamera ve görüntülü aramalara yardımcı olmak için 5 Megapiksel ön kamera sunan 6,2 inç TFT ekranla birlikte kutudan çıkacak.

Philips PH2 Özellikleri

Philips PH2

Cihazın 13 Megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel yardımcı kamera içeren bir çift kamera bulunduran kare şeklinde bir kamera kurulumuna sahiptir. Bu kameralara, düşük ışıkta fotoğraf çekmeye yardımcı olmak için bir LED flaş yardımcı olacaktır.

Akıllı telefonun altında, bellek bölümünde 4 GB RAM ve 128 GB yerleşik depolama sunan dört çekirdekli UNISOC Tiger T310 mobil işlemci setinden güç alacak. Her zamanki gibi, depolama kapasitesi bir microSD kart ile daha da genişletilebilir. Cihazda 3.900mAh pil bulunacak. Bunun dışında cihaz ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı ile gelecek. Cihazın fiyatı ise 125 dolar olarak belirlendi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.