Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Phasmophobia’ya Hapishane Seviyesi Geliyor

Kinetic Game paylaştığı en son gönderi ile Phasmophobia'ya gelecek olan yeni seviyeyi duyurdu.

Phasmophobia son dönemlerin en popüler oyunlarından biridir. Phasmophobia, diğer dünyadan varlıkları bulmak ve doğru bir şekilde tanımlamak için dört oyuncuya kadar profesyonel düzeyde hayalet tespit ekipmanıyla çeşitli haritalara gidebilen bir av oyunudur. Oyunun geliştiricisi olan Kinetic Games en son paylaştığı gönderi ile oyuna yeni bir Hapishane seviyesinin geleceğini açıkladı.

Phasmophobiaya Hapishane Seviyesi Geliyor

Yaklaşan haritanın detayları henüz açıklanmadı, ancak Phasmophobia’nın arkasındaki ekip, sırada ne olduğunu açıklamak için oyunun Twitter’ı kullandı. Bir hapishane düzeni, haritaya mükemmel bir yeni ekleme olacaktır. Şu anda bir çiftlik evi, birkaç ‘modern’ ev, terk edilmiş bir lise ve bir akıl hastanesi var.

Çıkış yaptığı tarihten itibaren Steam‘in en çok oynanan oyunları arasında yer alan Phasmophobia, özellikle Cadılar Bayramı etkinliği ile birlikte oyuncu sayısında büyük artış gördü. Oyun 4 kişiye kadar diğer oyuncular ile birlikte oynayabilmenizi sağlıyor. Bir nevi hayalet avcısı olduğumuz oyunda satın aldığımız ekipmanlar ile birlikte bir karavanda oyuna başlıyor ve ardından ise haritada ki hayaleti tespit edip hangi türe ait olduğunu buluyoruz. Eğer doğru tahminleri yaparsanız harcadığınız paranın çok daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Geliştiricinin yaptığı Twitter paylaşımına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yeni haritanın ne zaman kullanıma sunulacağını bilmiyoruz, ancak yakında çıkacak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.