Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PES 2019 Data Pack 4.0 Oyunculara Sunuldu!

PES 2019'a yeni içerikler geldi.

Yıllardır konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Pro Evolution Soccer serisi, 2019 sürümü ile satış rakamlarına göre eski oyunlarını geçmeyi başardı.

PES 2019 Data Pack 4.0 Oyunculara Sunuldu 2

Konsol, mobil ve bilgisayar platformunda oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunan Pro Evolution Soccer 2019 bugün yeni paketini aldı. Konami’nin yapmış olduğu duyuru ile PES 2019 Data Pack 4.0 oyunculara sunuldu. Konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan paket ile oyunculara Celtic Park, Scottish Champions Celtic FC, Ibrox, Glasgow Rangers sunuluyor. Oyuna yeni içerikler getiren bu paket ile stadyumların yanı sıra oyuncular spot ışıklarının altındaki nefes kesici anlara da tanıklık edebilecek. Paket ile her iki Ladbrokes Premiership kulüplerinden 70’in üzerinde bazı oyuncular da oyuna ekleniyor.

Bunlara ek olarak birbirinden farklı markalara sahip olan oyuncu ekipmanları da oyuna eklendi. Tayland Milli Takımı için hazırlanan setin tamamı ile birlikte oyuna Nike, Adidas, Puma, Joma ve Umbro’ya ait farklı ekipmanlar oyuna eklenmiş durumda.

Konami Data Pack 4.0 ile Japon efsanesi Hidetoshi Nakata, Güney Koreli yıldız Park Ji-Sung ve İtalyan futbolunun unutulmayan efsanesi Francesco Totti’nin özel tanıtımını da yaptı. Belirtilen bu üç efsane myClub’a gelecek ve yapılacak kampanya ile oyunculara sunulacak.

İtalyan milli takımı ile 2006 yılında şampiyon olan Totti, futbolu bırakmasından bu yana ilk kez bir oyunda yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.