Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pathologic 2’den Oynanış Fragmanı Geldi!

Bugün Pathologic 2'nin oynanış videosu yayınlandı.

23 Mayıs’ta lansmana çıkacak olan Pathologic 2 için geri sayımlar devam ederken yeni bir trailer duyurusu daha geldi. Geçtiğimiz haftada bir trailer paylaşan geliştirici ekip, son olarak oynanış trailer’ını oyunculara sundu.

Pathologic 2’den Oynanış Fragmanı Geldi 2

Geçtiğimiz günlerde Steam’de ön siparişlere açılan Pathologic 2, 23 Mayıs’a kadar yüzde 10 indirimli fiyat etiketi ile satışlarına devam ederken oyuncuları da bilgilendirmeye devam ediyor. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanacak olan Pathologic 2 yeni oynanış videosunda aksiyon ve gerilim yüklü sahneleri oyunculara gösteriyor. Kavga sahneleri, diyalog sahneleri, ve gerilim dolu atmosfer kameralara yansıyan ilk detaylar arasında yer alıyor.

Oldukça gerçekçi bir yapıda yer alacak olan oyunda birbirinden farklı karakterler de karşımıza çıkacak. Bilgilendirici birçok detayın yer aldığı videoda farklı yerleşim yerleri de oyuncular ile paylaşılıyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olacak olan Pathologic 2, hikaye tabanlı oynanışı ile bizlere korku ve aksiyon yüklü içerikler sunacak.

Garip bir hastalığı tedavi etmeye çalışacağımız oyunda kasabada hayatta kalmaya çalışan insanları bulacak ve onları sağlıklı günlerine geri kavuşturacağız. Oyun içerisinde bize yardım edecek hiç kimse bulunmayacak.

Yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pathologic 2 - Gameplay Overview Trailer | May 23

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.