Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pathologic 2: Marble Nest 28 Ekim’de Çıkacak!

Pathologic 2, 28 Ekim'de yeni genişleme paketi alacak.

23 Mayıs 2019’da konsol ve bilgisayar platformunda lansmana çıkan Pathologic 2 ikinci genişleme paketini satın almaya hazırlanıyor. Yeni genişlemenin adı Marble Nest olarak duyurulurken 28 Ekim’de lansmana çıkacağı ifade edildi.

Pathologic 2 Marble Nest 28 Ekim’de Çıkacak 2

Hikâye tabanlı oynanışı ile şuana kadar oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Pathologic 2 yeni genişleme ile oyuncularına yine sürükleyici ve korku dolu anlar sunmaya devam edecek. Zengin hikâyesine yeni içerikler sunacak olan yapım, yeni genişlemesi ile 2-3 saatlik ek bir hikâyeye sahip olacak.

Yeni hikâye ile ölümün bilmecelerini çözmeye çalışacak, ipuçlarını toplayacak ve oyun içerisinde ilerledikçe de yeni bir yapıyla tanışacağız. Yıkık bir kasabanın iki yeni bölgesini daha karşımıza çıkaracak olan Marble Nest’de oyuncular şehri kurtarmaya çalışan bir doktor olan Dr Daniil Dankovsky’i canlandıracaklar.

Olaylara farklı bir bakış açısı kazandıracağımız yeni genişleme de her türlü ayrıntı bizler için hayati önem taşıyor olacak. Yeni hikâyede de sık sık aksiyon ve gerilim sahneleri ile karşılaşacak, sessizlik bazen can sıkıcı bir hal alacak.

Pathologic 2: Marble Nest 22 Ekim’de tüm platformlarda yayınlanacak. Henüz genişlemenin fiyat etiketi belli olmadı.

Pathologic 2 - Marble Nest DLC - PAX West 2019 Teaser Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.