Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Path of Exile’a 2 Yeni Incursion Odası Ekleniyor

Path of Exile'ın Incursion ligi genişliyor.

Bugünün güncellemesinin ardından Path of Exile oyuncularına keşfedilecek iki yeni Incursion odası daha geldi. Oyuna eklenen yeni Incursion odaları Torment Cells ve Strongbox Chamber olurken, her birinin de farklı özellikleri var.

path of exile 2 yeni incursion odasi ekleniyor 1

Her iki oda da Temple’daki diğer odalar gibi işlev görecek ve geliştirilebilecek. The Torment Cells önce Torture Cages’e ardından da Sadist’s Den’e upgrade edilecek. Strongbox Chamber is ilk olara Hall of Locks, daha sonrasında ise Court of Sealed Death olacak. Her iki odada da daha çok challange ve en önemlisi de bolca ganimet yer alacak.

Torment Cells’te karşınıza işkenceye uğramış ruhlar çıkacak ve Tzamoto, Architect of Torment sizi bekleyecek. Strongbox Chamber’da ise bolca tehlike ve aynı zamanda ganimet bulacaksınız. Bu odayı ise Zantipi koruyor olacak. İçinde her çeşit strongbox bulunacağı gibi, benzersiz eşyalar da içerecekler.

Path of Exile free to play olarak Steam’de yer almaya devam ederken, anlık aktif olarak onbinlerce oyuncu tarafından oynanıyor. Siz de oyunu yükleyerek Incursion ligine dahil olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.