Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Path of Exile PS4’te Çapraz Oynanabilecek!

Path of Exile 2019'da PS4'e gelecek.

2013 yılında Steam’de bilgisayar platformu için yayınlanan Path of Exile, 2019’da erken erişim oyunu olarak PlayStation 4’e gelecek.

Path of Exile PS4’te Çapraz Oynanabilecek 2

Grinding Gear Games tarafından geliştirilen ve 5 yıldır Steam’de oynaması ücretsiz olarak oynanan Path of Exile yeni yılda PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulacak. Aksiyon ve RYO oyunu olarak geniş kitlelere sahip olan yapım, Steam’de bilgisayar kullanıcılarından olumlu yorumlar almaya da devam ediyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen yapım, 2019 yılına konsol platformunda da karşımıza çıkacak olan yapım çapraz olarak oynanabilecek.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Path of Exile 2019’da erken erişim olarak PlayStation 4 platformuna çıkış yapacakmış. Ayrıca oyun PS4’ler de çapraz platform oyunu olarak da oynanabilecekmiş. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Epic Games ve Sony arasında yapılan anlaşma ile Fortnite konsollarda çapraz oynanmaya başlanmıştı. Bu adım ile konsollarda çapraz oynama yolu açılmıştı. Konsol platformu oyuncuları için fayda sağlayacak olan çapraz platform oynama imkanı henüz netlik kazanmamış. Daha doğrusu geliştirici ekip Sony tarafı ile henüz iletişime geçmemiş.

Grinding Gear Games’in planları arasında yer alan çapraz platform özelliği önümüzdeki haftalar içerisinde Sony ile yapılacak olan görüşmeler neticesinde netlik kazanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.