Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Path Of Exile 2020’de Güncelleme Almaya Devam Edecek!

Path of Exile bu yıl içeriğini genişletmeye devam edecek.

2013 yılında bilgisayar platformu için, Ağustos 2017’de Xbox One platformu için, Mart 2019’da ise PlayStation 4 platformu için lansmana çıkan Path of Exile’dan yeni bir haber geldi. Yapım bu yıl da oyuncularına birbirinden farklı güncellemeler sunmaya devam edecek.

Path Of Exile 2020’de Güncelleme Almaya Devam Edecek 2

Grinding Gear Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Path of Exile hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyuncuların epey beğenisini kazanmıştı. Aksiyon RYO oyunu olarak günümüzde ücretsiz olarak oynanan yapım gerçek zamanlı olarak oyuncuları bir araya getirmeye devam ederken bugün oyuncuları sevindirecek yeni bir detay ortaya çıktı.

PC Gamer’ın haberine göre geliştirici Grinding Gear Games yaptığı açıklama da Path of Exile’ın 2020’de de güncelleme alacağını ve daha geniş içeriklere sahip olacağını doğrulamış. Daha doğrusu oyunun 2020 yılında da büyümeye devam edeceğini doğrulamış. Habere göre yeni bir blog yazısı paylaşan geliştirici ekip, bu yazı da oyunun bu yıl ki üç aylık yol planında oyunculara 4 yeni genişleme sunacakmış. Hatta bu genişlemelerin garantisini veriyormuş.

Oyuna gelecek olan ilk güncelleme 3.10.0 önümüzdeki ayın sonlarında ayrıntılı bir şekilde duyurulacakmış. Güncellemenin Mart ayında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyormuş. Bu genişlemeyi 3.110, 3.12.0 ve 3.13.0 takip edecekmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.