Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paradox Interactive’in En Kötü Mali Yılı 2021 Oldu

Paradox Interactive'in yeni finansal sonuçlarını öğrendik. Hearts of Iron IV'ün bir rönesans yaşadığını da öğrendik.

Paradox Interactive, bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin mali raporunu yayınladı. Şirket için iyi bir dönem değildi. Kâr açısından, yayıncının tarihindeki en düşük dönemdi; Gelirler ise son iki yılın en kötüsüydü.

Bununla birlikte, raporda bazı iyi bilgiler de vardı. Her şeyden önce, Hearts of Iron IV‘ün rönesans yaşadığını öğrendik. Geçen çeyrekte HoI4, 2016’da piyasaya sürüldükten sonra iki kat daha fazla oyuncu tarafından oynandı. İki ay önce oyun, Steam’de 49.724 kişi kişi ile yeni bir aktivite rekoru kırmayı başardı.

Paradox Interactive

Paradox Interactive Köklerine Dönecek

Ayrıca, iyi haber şu ki, halihazırda piyasaya sürülen oyunlar, geçtiğimiz çeyrekteki düşük kar ve gelirlerden sorumlu değil. Ana nedenler, ertelemeli yayınlar ve en önemlisi geliştirme aşamasındaki bir dizi projenin iptaliydi. Bu karar, kısa süre önce CEO başkanlığına dönen Frederik Wester tarafından verildi. Paradox Interactive’in köklerine döndüğünü duyurdu ve mali raporda bunun ne anlama geldiğine dair biraz bilgi vardı.

Şirket, üçüncü taraf geliştirici projelerini finanse etmeyi kesecek. Yayıncı, bundan böyle daha fazla kaynak ve destek bekleyebilecek olan kendi stüdyoları tarafından oluşturulan oyunlara odaklanacak.

Rapor ayrıca Paradox Interactive’in şu anda çıkacak olan on beş oyunu olduğunu doğruladı. Bunlardan sadece dördü açıklandı. Bazıları devam oyunları, ancak yeni marka sıkıntısı da yok. Bu on beş oyuna konsol portları da dahil ancak ek paketler dahil değil.

Hearts of Iron IV No Step Back - Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.