Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Paladins Battlegrounds Betası Başlıyor

Yeni güncellemesiyle birlikte Paladins de Battle Royale füryasına dahil oluyor.

Hi Rez Studios bugün yayınladığı Patch 66 yamasıyla Paladins’te yeni açık betaya geçti ve merakla beklenen Battlegrounds modunu da oyuna ekledi. Battle Royale türündeki yeni oyun modu başarılı free-to-play yapım için uzun süredir merakla bekleniyordu. Aynı zamanda yeni güncellemeyle birlikte Paladins’te çeşitli denge düzenlemeleri de yapıldı.

Paladins battlegrounds betasi basliyor 1

Battle Royale oyun türü bildiğiniz gibi Playerunknown’s Battlegrounds ve Fortnite gibi oyunlar sayesinde son bir yılda ciddi popülariteye erişti. Dolayısıyla diğer oyun yapımcılarının da bu fırsatı görüp yeni denemeler yapması hiç de şaşırtıcı değil. Farklı firmalar kendi Battle Royale oyunlarını piyasaya sürerken, pastadan pay kapmak isteyen Hi Rez  Studios da Paladins için böyle bir çalışmaya imza attı.

Diğer Battle Royale yapımlarında olduğu gibi Paladins Battlegrounds’ta da tek bir haritada 100 oyuncu karşılıklı mücadele edebilecek. Ayrıca bu haritalar tipik Paladins haritalarının yaklaşık 300 kat daha büyüğü olacak.

Hi Rez, Battlegrounds ile farklı bir yaklaşım denerken, tipik taktiksel shooter öğelerini kullanmak yerine kendi tarzını oyunda koruyacak. Kısacası, Paladinds Battlegrounds’ın PUBG ya da Fortnite gibi olmasını beklememek gerekiyor.

Paladins: Battlegrounds - Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.