Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’un Sevimli Robotu Bastion’a Dengeleme Geliyor

Overwatch'ın en sevilen karakterlerinden ancak, ne yazık ki ranked maçlarında bir türlü göremediğimiz Bastion'a gereken güncelleme geliyor.

Bildiğiniz gibi, özellikle Ranked maçlarda Bastion pek tercih edilen bir karakter olmuyor. Bunun birçok sebebi var. Bu sebepleri ortadan kaldırıp, karakteri metaya sokmak isteyen Blizzard, karakterin yeteneklerini yeniden düzenleyeceğini açıkladı. Şu anda Blizzard’ın testlerine maruz kalan Bastion, bir süre sonra PTR sunucularına da gelecek.

Blizzard’ın Bastion üzerinde yaptığı değişikliklere bakacak olursak, özellikle karakterin hızı konusunda güncellemelere gidildiğini söyleyebiliriz. Overwatch’un tasarım yönetmeni Geoff Goodman’ın yaptığı açıklamaya göre, Bastion’ın nasıl bir dengeleme alacağı konusunda kısaca bahsedelim;

bastion screenshot 004 1

Öncelikle biliyorsunuz ki Bastion’da iki mod bulunuyor. Recon ve Sentry modu. Bu modlarda sevimli robotumuz formunu değiştiriyor.

Bu iki formada güncelleme gelecek. Öncelikle Recon Modu’na saldırı sırasında mermilerin dağılma hedefinin şaşırma oranı azaltılarak mermi sayısı artırılacak. Bu sayede Bastion, Recon modunda kendini koruyarak daha uzun süre hayatta kalabilecek. Sentry modunda ise kolay hedef haline gelen Bastion’ın bu durumunu düzeltmek hedeflenmiş. Bunun için karakterin dönüşüm hızı artırılacak. Ayrıca, headshot oranı azaltılacak. Bunlarla birlikte Bastion dönüşürken daha az hasar alacak.

overwatch bastiona degisiklikler geliyor 9244

Bu güncellemeler Bastion’ı bir hayli sevindirecek haberler. Bunlarla birlikte bir de “Kendini Tamir Etme” özelliğinde de değişiklikler yapıldı. Normalde kendini tami etmesi için durması gereken Bastion’ın bundan sonra bu yeteneği kullanırken durmasına herek kalmıyor. Ayrıca hasar aldığında da bu yetenek çalışmaya devam edecek.

Gördüğünüz gibi Bastion’ı özellikle oynanabilirlik açısından Buffladılar. Özellikle Ranked maçlarda tercih edilmeyen Bastion’ın bu sayede tercih edilmeye başlaması planlanıyor. Güncellemenin yakın zamanda geleceği düşünülüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.