Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’un Hilecisi Hapse Gönderildi!

Overwatch hileyle mücadele ediyor.

Günümüzde en popüler FPS oyunları arasında yer alan Overwatch, espor alanında da milyonlarca oyun severi peşinden sürüklüyor.

Overwatch’ın Hilecisi Hapse Gönderilirdi 2

Günümüzdeki oyunlarında en büyük sorunları arasında hilenin ve hilecilerin yer aldığını defalarca belirtmiştik. Ancak alınan önlemler ve yapılan anti hile sistemleri her geçen gün ne kadar yetersiz kaldığını gözler önüne sermeye devam ediyor. Hemen hemen bütün platformlarda hileciler yer alıyor. Milyonlarca oyuncu tarafından da oynanan Overwatch,, yeni bir hileci ile karşı karşıya geldi. Alınan önlemler çaresiz kalırken, hileciler sunucularda elini kolunu sallayarak dolaşmaya başladılar.

Overwatch’da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir hileci, hile programı yapıp satarak 180 bin dolar gelir elde etti. 28 yaşında olduğu belirtilen hacker’ın 2 yıl hapse çarptırıldığı bugün haberlere düşen detaylar arasındaki yerini aldı. ‘Oyun Endüstrisi Tanıtım Hukuku ve Enformasyon ve İletişim Teknolojileri Koruma Hukuku’, adındaki kurum oyunları hackerlara ve hilelere karşı yasal koruma sağlıyor. Güney Kore mahkemesinde yargılanan hileci hacker, 2 yıl hapis cezasına çarpıtılarak hapse gönderildi.

Umarız bu durum hileciyi ve diğer hilecilerin biraz daha gözünü korkutur. Oyunlarda daha adil bir ortam olması için hilecilere Allah akıl fikir versin diyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.