Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’un 4. Sezonu Mayıs Sonunda Bitecek

Overwatch'un devam eden sezonunun ne zaman biteceği belli olmaya başladı.

Blizzard’ın on milyonlarca oyuncusu bulunan oyunu Overwatch, 4. sezonu ile ortalığın tozunu attırmaya devam ediyor. Blizzard’a 12 aydan kısa bir süre içinde 1 milyar Amerikan doları kazandıran ve firmanın en büyük franchise’larından biri olan Overwatch, milyonlarca oyuncusunun katılımı ile düzenlenen sezon dönemlerinde çevrimiçi oyuncu rekorları kırmaya devam ediyor. Şu an sürmekte olan dereceli sezonun ne zaman sona ereceği ve 5. sezonun ne zaman başlayacağı uzun zamandır merak ediliyordu. Kesin olmasa da yakın bir cevap Blizzard forumlarında Jeff Kaplan’dan geldi.

overwatch lucio

Arena shooter türünü seven oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan Overwatch’un sezonlarına katılarak, oyun içinde işinize yarayabilecek şahane ödüller kazanmanız mümkün. Şu anda milyonlarca Overwatch tutkunu sezonu iyi bir derece ile bitirmek ve ödüllere uzanmak uzanmak için canla başla ter döküyor.

Mart ayından bu yana devam eden 4. sezonun ne zaman sona ereceği merak konusuydu. Jeff Kaplan’ın forumda verdiği cevaba bakılırsa, sezon Mayıs ayının sonunda nihayete erecek. Bu durumda 5. sezonun 1 Haziran’da başlaması oldukça mümkün görünüyor. 4. sezonun ödüllerine uzanmak için 10 dereceli yerleştirme oyunu oynamanız gerekiyor. Hala yeterli zamanınızın bulunduğunu söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.