Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’a PvE Modu Mu Geliyor?

Overwatch'ın Twitter hesabındaki gizemli paylaşım takipçilerin kafasında soru işaretleri bıraktı.

Overwatch‘ın resmi Twitter hesabında paylaşılan kısa video takipçilerinin aklının 11 Nisan hakkında karışmasına sebep oldu. Blizzard ekibi bunun gibi gizemli oyunlarla takipçileri meraklandırmayı çok seviyor ve ağzından da hiçbir şey kaçırmıyor. Neler olup biteceğini öğrenmek için 11 Nisan’ı beklemekten başka çare yok. Yine de tahmin yürütebiliriz.

overwatch mercy

Paylaşılan videoda Overwatch Görev Arşivleri’ni görüntülüyoruz. Ekranda King’s Row Uprising ismi bulunuyor. Bunun ne olduğuna dair herhangi bir fikrimiz yok. Yeni dosyanın kilidinin kaldırıldığını, arka planda yanıp sönen küçük pencerede 7 yıl önceki kayıtlara erişildiğini ve zorunlu robot kaydının gerçekleştiğini görüyoruz. Bu küçük ipuçları, yeni bir haritanın ya da yeni bir kahramanın tanıtılacağına dair tahminleri nispeten çürütüyor.

Çok büyük ihtimalle yeni bir oyun modunun ya da PvE modunun duyurulacağını tahmin ediyoruz. Elbette bunlar en fantastik tahminlerimiz. Belki de sadece kahramanların görünümleriyle ilgili küçük bir değişiklik yaşanacaktır. En kötü ihtimalle gündem yaratmak için yapılmış bir paylaşımdır.

Overwatch’ın remsi Twitter hesabında paylaşılan 20 saniyelik videoyu aşağıdaki alanda görüntüleyebilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.