Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Yaz Oyunları Başladı

Overwatch Summer Games geri dönüyor. Oyuncuların çok sevdiği Lucioball da yaz oyunlarının arasında oyuna ekleniyor. Sezonda yeni karakter görünümleri de var.

Blizzard’ın en sevilen oyunlarından biri olan Overwatch’ta yaz etkinliği Summer Games bugün başlıyor. Kısa süre önce duyurulan Summer Games etkinliği tam da beklenildiği üzere bir yığın içerikle geldi. Sevilen oyun modu Lucioball da buna dahil. Ayrıca şahane yazlık karakter görünümleri de Summer Games kapsamında oyuna ekleniyor. Etkinliğin başlaması şerefine yayınlanan kısa videoda, karşımıza çıkacak olan içerikleri görme şansımız oluyor.

overwatch summer games

Lucioball ile birlikte oyuna yeni bir stadyum da ekleniyor. Geçen sene sunulan Rio haritasının yanı sıra Sydney stadyumu da oyunda olacak. Lucioball’daki özelliklerde birtakım değişiklikler yaşanacak. “Boop” özelliği eskiden hem topu hem de rakip oyuncuları çekmeye yarıyordu, bu sezonda sadece top üzerinde etkili olacak.

Karakterler için yaz temalı 17 yeni görünüm, 4 yeni emote ve 5 yeni giriş animasyonu oyuna eklenecek. Geçtiğimiz sene oyuna eklenen kostümlerden ya da içeriklerden alamadıklarınız varsa, Blizzard sizleri de düşünmüş durumda. Fiyatları biraz da olsa yukarı çekilmiş biçimde oyundaki yerlerini alacaklar.

Buraya tıklayarak etkinliğin ana sayfasına gidebilir ve bütün kostümleri görüntüleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan ekrandan Summer Games için paylaşılan videoyu izleyebilirsiniz.

Overwatch Seasonal Event | Summer Games 2017

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.