Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Tekrardan Ücretsiz Oluyor

Overwatch tekrardan kısa süreliğine ücretsiz oluyor.

Eğer Overwatch’u hala bir kez bile denememiş olanlardan biriyseniz Overwatch, 23 Ağustos 2018 ve 28 Ağustos 2018 tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Türkiye saatiyle 23 Ağustos 2018 günü saat 21.00’da ücretsiz olarak açılacak olan Overwatch, 28 Ağustos 2018 günü saat 22.00’da ücretsiz sunucularını kapatacak. Bu beş günlük süreç içerisinde oyunun tüm modlarında bütün karakterlerle oynama imkanı olacak. Overwatch; PC, PlayStation ve Xbox One platformlarında ücretsiz oynanılabilecek.

overwatch tekrardan ucretsiz oluyor e1534684341717

Ücretsiz oynama süresi boyunca bütün oyun modlarını oynama imkanı olacak. Ayrıca bütün haritalar da oynanılabilecek. Eğer ücretsiz oynama süresi bitince Overwatch’u satın alırsanız, ücretsiz süresi boyunca kaydettiğiniz ilerleme de hesabınıza geçirilecek. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey: ücretsiz süresi boyunca oynadığınız platformda ve aynı hesapta satın almanız gerekiyor.

İstatistikleriniz kaydedilecek. Loot box da kazanabileceksiniz. Ancak başarımlar ve kupalar aktif edilmeyecek. PC ve PS4 platformlarıyla birlikte oynama imkanı da bulunmayacak. Eğer konsolda oynamak istiyorsanız PS Plus ya da Xbox Live Gold hesabınızın olması gerektiğini unutmayın.

PS4 ve Xbox One için erken indirme imkanı bulunacak. PC platformunda oynamak isterseniz 23 Ağustos 2018’de indirmeniz gerekecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.