Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olacak!

Overwatch bu hafta sonu ücretsiz.

Yıllardır konsol ve bilgisayar platformunda büyük bir keyifle oynanan Overwatch, oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Overwatch Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olacak 2

2016 yılından bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Overwatch, 26 Temmuz – 31 Temmuz tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. Espor oyunları arasında yer alan yapım, çeşitli turnuvalar ve etkinlikler ile de oyunculara birbirinden farklı hediyeler sunuyor. Birinci şahıs nişancı oyunları arasında oldukça geniş bir kitleye hitap eden yapım da hareketli ve tempolu bir ypaı yer alıyor.

Bünyesinde birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı yapımda rekabet ortamı hat safadadır. Dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip olan Overwatch, aksiyon bakımından da oyuncuları doyurmaktadır. Sık sık hafta sonları ücretsiz olan yapım, kozmetik ürünleri ile de oyunculara sürekli yenilikler sunuyor. Sık sık güncelleme alan yapım kitlesini de genişletmeye devam ediyor. Blizzard’ın başarılı oyunları arasında yer alan yapım, ülkemizde ve dünyada milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Overwatch, 26 Temmuz – 31 Temmuz’da ücretsiz olarak oynanabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.