Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch Bu Hafta Sonu Tüm Platformlarda Ücretsiz!

Overwatch 25 Mayıs - 28 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olacak.

2016 yılından bu yana aldığı sayısız güncelleme ile milyonlarca oyuncuya ulaşan Overwatch, bu hafta sonu da oyun severlerin yüzünü güldürecek.

Overwatch Bu Hafta Sonu Tüm Platformlarda Ücretsiz 2

Blizzard Entertainment’in başarılı oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkan Overwatch, bünyesinde yer alan birbirinden farklı karakterler ile oyunculara aksiyon ve adrenalin dolu bir yapı sunuyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda dli gibi oynanan yapım, bu hafta sonu tüm platformlarda ücretsiz olarak oyun severlerin beğenisine sunulacak. Eğer Overwatch’u deneme fırsatı bulamadıysanız bu hafta sonu sizler için çok iyi bir fırsat olabilir.

25 Mayıs – 28 Mayıs tarihleri arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda ücretsiz olarak oynanabilecek olan yapım, tüm platformlarda tam sürüm olarak boy gösterecek. Oyuncular oyun içerisindeki içeriğin tamamına erişebilecek ve belirtilen tarihler arasında diledikleri kadar Overwatch’un tadını çıkarabilecekler. Eğer PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcısıysanız oyunu şuanda cihazlarınıza indirebilir ve 25 Mayısı bekleyebilirsiniz. Konsol oyuncularının PlayStation Plus aboneleri olmasına gerek yoktur. Ancak Xbox Live Gold aboneliklerinin olması şarttır.

Ücretsiz hafta sonu boyunca oyuncular Overwatch Anniversary etkinliğine de katılabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.