Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch 2’nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Overwatch 2 bu yıl lansmana çıkabilir.

Overwatch ile dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncuya ulaşan Blizzard geçtiğimiz yıl başarılı oyunun ikinci sürümünü geliştirmeye başladıklarını ve yakında piyasaya süreceklerini duyurmuştu. Bugün ikinci oyunun çıkış tarihi internete sızdırıldı.

Overwatch 2’nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 2

Hareketli ve tempolu yapısı ile günümüzde 40 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Overwatch yeni sürümü ile hem içeriğini hem de oynanış yapısını farklı bir yapı da oyunculara sunacak. Blizzard tarafından 2019’un son aylarında doğrulanan ikinci oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi yoktu. Bugün gelen bilgiler ile oyunun çıkış tarihi konusunda ilk sızıntılar da ortaya çıkmış oldu.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre PlayStation Brezilya resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda oyunun 2020 yılı içerisinde lansmana çıkacağı belirtilmiş. Yapılan bu paylaşım kısa süre sonra hemen silinmiş. Atılan Tweet’te oyunun 2020’de PlayStation 4 platformunda oynanabilir olacağından söz edilmiş.

Oyunun net çıkış tarihi ve özellikleri hakkında önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. Geliştirici ekip Overwatch 2 üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.