Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch 2018’de Adeta Yenileniyor!

Blizzard'ın başarılı oyunları arasında yer alan Overwatch, 2018'de yepyeni olacak.

Blizzard Entertainment’in başarılı oyunları arasında yer alan Overwatch, günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. 2017 yılının en iyi oyunları arasında gösterilen Overwatch, 2018 yılında da zengin içeriğe kavuşuyor.

Overwatch 2018’de Adeta Yenileniyor 3

2018 yılıyla beraber onlarca farklı oyun yeni güncellemelere ve çeşitli içeriklere kavuştu. Blizzard’da boş durmadı ve oyun içerisine yeni karakterler, haritalar ve etkinlikler sunacağını duyurdu. Genellikle tek kişilik oyunlar üzerinde çalışmalarını sürdüren Blizzard, şu sıralarda Overwatch’a kafayı takmış durumda. Overwatch’un yönetmeni olan Jeff Kaplan’da sürekli gündeme geliyor ve oyuncuların nabzını yoklar nitelikte açıklamalar da bulunuyor. Jeff Kaplan en son yaptığı açıklama ile oyun içerisine The Uprising ve Yıl dönümü etkinliklerin yeniden geleceğini belirtti. Tabii bu konuda herhangi bir tarih belirtmedi.

Oyuna eklenecek olan Hero 27 kod isimli karakter yapılan açıklamayla birlikte Jeff Kaplan tarafından çıtladılmış oldu. Karakterin oyun içerisine ne zaman ekleneceği şuan için bilinmiyor. Genellikle hücum karakterleri geliştiren Blizzard, muhtemelen defense karakterleri oyunculara sunacak. Daha önce oyuna gelen karakterlere bakacak olursak Doomfist (Offense), Sombra (Offense) Ana (Healer), Moira (Healer), Orisa (Tank) gibi karakterler karşımıza çıkmıştı. Uzun bir süredir karşımıza çıkmayan Defense karakterleri 2018 yılı içerisinde karşımıza çıkabilir.

Overwatch 2018’de Adeta Yenileniyor 2

Son olarak oyuna yeni haritalarında ekleneceğini duyuran Jeff Kaplan ilerleyen aylarda yeni haritalarında oyuna eklenmiş olacağını duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.