Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

OVERKILL’s The Walking Dead Yeni Bir Başlangıç Sürümü Aldı!

OVERKILL's The Walking Dead yeni bir başlangıç sürümü aldı.

6 Kasım 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapan OVERKILL’s The Walking Dead yeni bir başlangıç paketi aldı.

OVERKILLs The Walking Dead Yeni Bir Başlangıç Sürümü Aldı 2

Oldukça düşük satış rakamlarına sahip olan OVERKILL’s The Walking Dead satışlarını artırabilmek için oyunculara daha uygun bir fiyat etiketine sahip olan yeni bir sürümünü duyurdu. Steam’de 50.00 TL olarak oyunculara sunulan yeni başlangıç paketi satışları artırabilmek için düzenlendi. Zombi ve aksiyon oyunu olarak tanımlanan yapımda tek oyunculu ve çok oyunculu oynanışlar yer almasına rağmen satış rakamları bir türlü istenilen seviyeye ulaşmadı. 2018’in beklenen oyunları arasında yer alan yapımda benzersiz bir FPS deneyimi karşımıza çıkmıştı.

Steam değerlendirmelerinde karışık olarak nitelendirilen yapım yeni Starter Edition sürümü ile oyunculara hem daha kolay hem de daha sürükleyici bir yapı sunuyor. Yayınlanan yeni sürüm ile oyunculara daha uygun fiyat etiketi ve kolay oynanabilirlik sunuluyor. 30 Kasım’da yeni bir yama da olan yapım oyunculara çeşitli dengeleme notları sunuyor. 142.3 MB dosya boyutuna sahip olan güncelleme genel olarak oyundaki seviyelere hitap ediyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.